onsdag 12 februari 2014

Tidningen Nära - en tidning för dig som vill veta mer om livetÄr du intresserad av livets stora frågor? Har du liksom jag börjat söka hållbara svar på vad livet är?
Vill du orientera dig i en stora floran av spåkvinnor, healers, schamaner, änglar och medier?
Då tror jag du kan ha glädje av tidningen Nära.

Jag jobbar inte på den och känner ingen från den redaktionen: så det här är inte förtäckt reklam. Jag skriver detta för att jag själv börjat prenumerera på den och är mycket nöjd.

Nej, jag köper inte allt som står i tidningen, jag tror inte på allt.
Jag är en rätt skeptisk person och att jag vet att livet, existensen, fortsätter efter detta fysiska livet, det beror på att jag fått riktiga bevis för det.

Jag tror dels att våra sätt att tänka kring existentiella frågor är olika, vi ser på saker på olika sätt. Det är som den klassiska liknelsen om de tio blinda som fördes fram till en elefant och de fick känna på var sin del och beskriva den.
Någon hade känt på svansen och sade att en elefant var något smalt. En annan fick känna på magen och sade: Nej, en elefant är stor och mjuk. En tredje fick känna på betarna och hävdade att en elefant inte alls var mjuk utan hård. Och så vidare.

Alla har rätt och ändå är en elefant mycket större och mer än någon av dem enskilt kunde beskriva.

På samma sätt är det säkert med existensen, vår egen och den stora existensen och våra medvetanden och det som är grunden till alla medvetanden. Olika religioner förklarar det på sina sätt.

Det finns ingen enhetlig lära som alla medier och spåmän och spåkvinnor med flera lär ut eller står bakom. Det är en livlig flora av tankar som finns. Men för att fördjupa din egen "tro" eller inställning till livet kan du inspireras av massor av de tankar och berättelser som förmedlas i tidningen Nära. Tycker jag.

Du kan läsa om tidningen på webben, men hela tidningen finns bara som papperstidning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar