fredag 26 juli 2013

Möt Gordon Smith, ett av världens skickligaste medier

Vad händer när vi dör? Finns det någon form av fortsatt existens efter döden?
Det finns många svar på dessa frågor.

När vi lever på och inte möter några större svårigheter, inte drabbas av någon stor tragedi, inte förlorar någon vi älskar, då är det ofta så att vi inte funderar på fullt allvar om vad som händer efter livet. När vi är säkra på att vi och de vi älskar har många år tillsammans framför oss.

Evolutionsteorin säger ju att allt utvecklas och att varje art har de egenskaper den behöver - och inget mer. Om det inte finns något mer än detta livet, varför har då människor förmågan att känna som om det fanns mer? Varför kan vi ställa existentiella frågor alls? Är inte det en totalt onödig egenskap vi har, i så fall?

Många är säkra på att vi existerar också efter döden, bland annat spiritualister. I Storbritannien är spiritualismen godkänd som religion och där finns ett sjuttiotal spritiualistiska kyrkor, enligt siffror jag fått. Kanske finns det fler.

Ett medium som jag tycker verkar väldigt duktig och verkar ha en bra inställning är Gordon Smith från Glasgow. Han är frisör och har kunnat kommunicera med de som lämnat det här livet sedan han var liten, enligt vad han berättar i sina böcker.

Jag har läst flera av hans böcker och recension av dem kommer framöver. Om du är nyfiken på hans böcker finns en del listade här:  Smiths böcker 

Här är ett videoklipp från Youtube med Gordon Smith.

 
Text: Hope

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar