lördag 26 oktober 2013

Lär dig att hålla kontakt med nära och kära som lämnat detta livet

Kön utanför Solnahallen var så lång, så lång idag (26 oktober 2013). Jag hörde att det tog 45 minuter för människor att stå i kö för att komma in. Väl där inne ser du människor vimla runt, unga, gamla, män och kvinnor, vuxna och barn - i alla åldrar och från de flesta samhällsklasser.
Vad är det då som lockar så många?
Jo det är att hitta harmoni inom sig genom att få kontakt med dina döda anhöriga eller få healing eller få massage eller få se sin framtid genom att bli spådd av en sierska eller möta din skyddsängel eller få reda på hur din aura ser ut.

Inre Harmoni-mässan i Solnahallen pågår lördag och söndag, två gånger om året, en gång under våren och en gång under hösten. Intresset för dessa frågor tycks öka för varje halvår. Där är trångt och massor av folk, långa köer till för att få en matbit, långa köer för att gå på toaletten och fullsatta salar på storseanserna och föredrag.

Hope and Glory 333 var förstås på plats - och vi kommer att berätta om mer därifrån framöver. Genom att besöka mässan får vi inspiration till massor att granska och berätta om.

Jag tänkte börja med att tipsa om en kurs där du får lära dig att skapa relation med nära och kära som lämnat den här livsformen. Jag tycker det är ett mycket bra initiativ. I långa loppet är det mycket bättre för en människa som saknar en älskad anhörig eller vän att själv kunna kommunicera med den älskade, istället för att om och om igen vända sig till medier.

Den som erbjöd dessa kurser heter Ann-Charlotte Oksanen och jag tror att det är den här kvinnan som jag hittade en presentation av  på Internet.


Text: Hope

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar